Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Σκοτάδι..

Αναρωτιέμαι...
Πόση δύναμη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, μέχρι που να φτάνουνε τα όριά του, ποιες είναι οι συνθήκες που του καθορίζουν τις "πράξεις" του.Ποιος ο ρόλος των φίλων και της οικογένειας σε δύσκολες στιγμές..
Υπήρχαν στ΄αλήθεια σημάδια..πολλά σημάδια και τα ένιωθα, έλεγα ό,τι κάτι πλησιάζει, κάτι έρχεται και αυτό σίγουρα δεν ήταν καλό το μόνο που ευχόμουν ήταν το κακό να ξεσπάσει μόνο πάνω μου, σε κανέναν άλλο.
Το "πάλεψε" έχει κολλήσει στο μυαλό μου, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα κτήμα του. Η δύναμη ψυχής, προϋποθέτει τελικά πολύ δυνατούς ανθρώπους και εγώ δεν ανήκω σ΄αυτούς..


4 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Η δύναμη ψυχής, προϋποθέτει τελικά πολύ δυνατούς ανθρώπους ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ .ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Καλησπέρα
δεν ξέρω βέβαια το πρόβλημα, αλλά κάτι μου λέει πως είναι σοβαρό.
Σίγουρα μόνη σου θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις, όπως γίνεται συνήθως.
Το καλό είναι πως θα γνωρίσεις τον εαυτό σου, θα γίνεις φίλη μαζί του, και αν είσαι τυχερή, μπορεί και να τον θαυμάσεις.
Κουράγιο και πολλά φιλιά!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΔΞΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ,ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΑΒΓΑ,ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ :))))